Hoe controleer ik het aantal geüploade pagina's voor een Controlboxx product?

Hoe controleer ik het aantal geüploade pagina's voor een Controlboxx product?

Maak een Controlboxx product aan met product type 'DirectUpload'.
Ga naar de tab 'Staffels en opties'.
Maak in de ‘Option Libary’ een optie aan in de backoffice van de Webshop; bijvoorbeeld 'Aantal' met daaronder de optie 'Pagina’s'.
Klik met de rechter muis knop op de optie 'Pagina’s' en kies voor 'Variabele invoer'.
Selecteer bij 'Type berekening' voor 'Toeslag' en klik op 'Opslaan'.

Voeg nu de parameters toe en stel het panel als volgt in:

Voeg parameter toe
Om een nieuwe parameter toe te voegen, klik op 'Voeg parameter toe'. De velden onder de lijn worden geleegd als hier data stond.

Label
Label vult hier een zo duidelijk mogelijk naam in. De besteller krijgt deze naam te zien bij het invulveld in de shop.

Toeslag per eenheid (€)
Vul bij hier de prijs per pagina in.

Label
Label vult hier een zo duidelijk mogelijk naam in de besteller krijgt deze naam te zien bij het invul veld.

Minimale afname
Vul hier het aantal pagina's in voor het minimale aantal pagina’s dat besteld mag worden.

Maximale afname
Vul hier het aantal pagina's in voor het maximale aantal pagina’s dat besteld mag worden.

External Prefix
Dit is een label voor Controlboxx en wordt gebruikt voor het tellen van de pagina's. Stuur 'PageCount' mee als external prefix.

Query string mapping
Dit wordt gebruikt voor het tellen van zwart/wit en kleuren pagina's. Vul hiervoor 'PageCountBlack' en/of 'PageCountColor' in.

Klik vervolgens op 'Opslaan'. De variabele invoer is nu toegevoegd aan de optie met een minimale en maximale hoeveelheid. Wanneer de optie aan een product is toegevoegd, dan wordt deze op de ingegeven variabele waarde gecontroleerd.

Het is tevens ook mogelijk om verschillende pagina opties te maken met verschillende parameters waardoor per product een minimale en maximale waarde ingericht kan worden.