Hoe kan ik mijn SEO (zoekmachine optimalisatie) instellen?

In de shop zijn op diverse plekken drie velden toegevoegd om de vindbaarheid in zoekmachines te optimaliseren: Titel, Omschrijving en Keywords.
Dit zijn algemene velden en gelden voor de gehele shop. Voor de titel en de omschrijving is maar één taal beschikbaar.

De bovenstaande velden zijn op de volgende plekken beschikbaar om in te vullen:
  1. Op de Winkelinformatie pagina
  2. Op de Categorieën en Producten pagina
    1. Bij de categorie instellingen
    2. Bij de product instellingen
  3. Bij het product in de shop zelf (deze is alleen toegankelijk voor een gebruiker met de Product Manager rol):

Titel

De titel is de titel van een pagina uit de shop. De titel wordt als eerst regel na een zoek opdracht getoond.
Iedere categorie of product kan een eigen titel hebben.

Omschrijving

Dit is de omschrijving die door Google na een zoek opdracht wordt getoond.

Keywords

Hier kunnen alle keywoorden (zoektermen) ingevuld worden die betrekking hebben op de shop of het product.

Keywords zijn de termen die gebruikers intypen in hun zoekmachine, zoals Google, Bing, Safari etc.
Meer achtergrondinformatie hierover kun je hier teruglezen: https://moz.com/beginners-guide-to-seo.