Winkelinformatie

Bij Winkelinformatie staan alle gegevens van het bedrijf bij elkaar. Deze gegevens worden onder andere getoond op de orderbevestiging die de klant via de e-mail krijgt. Ook worden ze getoond op de contactpagina van de webshop.

Naam Nationaal

Naam Nationaal wordt gebruikt om het vensters van een webbrowser te voorzien van een titel. Dit staat bijvoorbeeld bovenin het venster van Chrome of Firefox.

Naam Internationaal

Het veld Naam Internationaal wordt gebruikt voor de inlogpagina van de backoffice.
Deze naam staat boven de velden voor Gebruikersnaam en Wachtwoord.

E-mail

Er staan 2 e-mailadressen bij winkelinformatie: e-mailadres en e-mailadres afzender. Bij e-mailadres wordt de standaard e-mail ingevoerd die ook zichtbaar is in de shop. Bij e-mailadres afzender komt de e-mail te staan waar vanuit alle mails naar klanten worden verstuurd, bijvoorbeeld bij een bevestiging van een bestelling.

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Bij winkelinformatie zijn drie velden toegevoegd om het zoeken in een zoekmachines te optimaliseren. Velden zijn Titel, Omschrijving en Keywords.
Dit zijn algemene velden en gelden voor de hele shop. Voor de winkelinformatie is maar een taal beschikbaar.

Titel

De titel tag is de titel van een pagina uit de shop. De titel wordt als eerst regel na een zoek opdracht getoond.
Iedere categorie of product kan een eigen titel hebben.

Omschrijving

Dit is de omschrijving die door Google na een zoek opdracht wordt getoond.

Keywords

Keywords (zoekwoorden) zijn de termen die gebruikers intypen in hun zoekmachine, zoals Google, Bing, Yahoo etc.
Meer achtergrond informatie hierover kun je hier teruglezen: https://moz.com/beginners-guide-to-seo.

Adresgegevens

Het is mogelijk om bij adresgegevens meerdere adressen in te voeren. Door op 'Voeg een adres toe' te klikken, wordt er een adres toegevoegd. door op 'Adres verwijderen' te klikken wordt het adres verwijderd. Het is hier mogelijk om te kiezen of het een postadres, bezoekadres of vestigingsadres betreft. Er kan een adres worden ingesteld als standaard adres.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor adresgegevens per interface.
Deze zal voor de gekozen interface de adresgegevens uit de winkelinformatie overschrijven.

Vragen en feedback

Zijn er nog vragen of feedback neem dan contact met ons op: Professional Services.