Bedrijven

Hier kan een database opgebouwd worden met bedrijfsgegeven die nodig zijn voor publicatie in de generator.
Dit zijn vaste gegeven die gebruikt kunnen worden voor verschillende publicaties; bijvoorbeeld adresgegevens die geplaatst moeten worden op een visitekaartje, briefpapier, envelop en 'with compliments' kaartje.

Aanmaken van een bedrijf

Klik op de button Bedrijven

Klik op 'Bedrijf toevoegen' om een nieuw bedrijf aan te maken.
Nu wordt er een nieuw venster geopend.
Let op
De browser kan de pop-up blokkeren. Pas dit aan zodat de pop-ups voor deze URL in de browser niet worden tegengehouden.

Vul hier alle beschikbare bedrijfsgegevens in die nodig zijn in de publicatie en klik op 'Opslaan'.
Deze gegevens zullen later aan een publicatie gekoppeld kunnen worden.

Aanmaken van een vestiging

Na het aanmaken van een bedrijf kunnen aan het bedrijf één of meerdere vestigingen gekoppeld worden.
Selecteer hiervoor het bedrijf waaraan de vestiging gekoppeld moet worden en klik op 'Vestiging toevoegen'. Vervolgens gaat dit op dezelfde manier als het aanmaken van een bedrijf.

Aanmaken van een afdeling

Nadat er een bedrijf en een vestiging is aangemaakt kunnen er ook één of meerdere afdelingen aangemaakt worden.
Selecteer hiervoor (het bedrijf en) de vestiging waaraan de afdeling gekoppeld moet worden en klik 'Afdeling toevoegen'. Ook dit gaat op dezelfde manier als het aanmaken van een bedrijf.